Steeds meer organisaties zoeken hulp bij het invullen en uitvoeren van de optimale backup-, security en cloudstrategie. Door samen te werken met externe specialisten, wordt de druk op de IT-afdeling verlicht. Hierdoor komt er meer tijd, ruimte en energie vrij om IT in te zetten daar waar het voor bedoeld is: de business vooruit helpen. Naast de standaard managed services diensten biedt Telindus ook services aan over de as van backup, security en cloud.

Cloud Enabled IT Infrastructure

Telindus biedt een geïntegreerde cloud-oplossing; end-to-end, van advies tot implementatie, monitoring en beheer. De Telindus Cloud Enabled IT-Infrastructure is opgebouwd uit een drietal lagen (Cloud Initiated, Cloud Ready, Cloud Enabled) die elk bestaan uit essentiële bouwblokken en die tezamen de IT as a Service-architectuur vormen. Om IT als dienst te leveren aan jouw organisatie zijn de Initiated- en Ready-lagen noodzakelijk. Heeft jouw organisatie behoefte aan IT die snel en eenvoudig door middel van een service portal kan worden afgenomen en/of een hybride cloud met overzicht over zowel private als public clouddiensten? Dan kan de Cloud Enabled laag worden toegevoegd. Daarnaast kies je, afhankelijk van de intern beschikbare kennis en resources, voor een serviceniveau dat bij jou past.

Cloud serviceniveaus

Cloud Control Clear: Telindus verzorgt het ontwerp en de inrichting van de cloudinfrastructuur en in het geval van problemen, beschik je over één aanspreekpunt.
Cloud Control Light: Telindus verzorgt het ontwerp en de inrichting van de infrastructuur, waarna je altijd terug kunt vallen op de expertise van Telindus voor de instandhouding en verbetering van de cloudinfrastructuur. Je behoudt zelf de regie.
Cloud Control Heavy: Telindus verzorgt het ontwerp en de inrichting en neemt vervolgens de verantwoordelijkheid voor de cloudmonitoring, instandhouding en verbetering van de cloudinfrastructuur uit handen.

IT as a Service

lees door over security Lees door over backup