Steeds meer organisaties zoeken hulp bij het invullen en uitvoeren van de optimale backup-, security en cloudstrategie. Door samen te werken met externe specialisten, wordt de druk op de IT-afdeling verlicht. Hierdoor komt er meer tijd, ruimte en energie vrij om IT in te zetten daar waar het voor bedoeld is: de business vooruit helpen. Naast de standaard managed services diensten biedt Telindus ook services aan over de as van backup, security en cloud.

Managed Security Services

Digitale ontwikkelingen hebben ook een schaduwzijde waar we onze ogen niet voor kunnen sluiten. Een wereld waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is, kent nieuwe dreigingen waar we continu alert op moeten zijn en waar we ons gezamenlijk tegen moeten wapenen. Bij Telindus maken we met onze Managed Security Services de wereld veiliger. Als kennisleider op het gebied van security zien we het als onze taak om het security bewustzijn van organisaties te vergroten.

De voordelen van de dienstverlening van Telindus Security zijn legio, zoals; verminderde investeringen, voorspelbaarheid op operationele kosten en optimale 24/7 ondersteuning. Telindus Security is volledig gecertificeerd (ISO27001, NEN7510, ISAE3402 versie1, ISO 9001:2008 en ISO 14001), waarmee onze werkwijze voldoet aan de eisen die worden gesteld door auditors en toezichthouders. De samenstelling van onze diensten bieden uitkomst om security te waarborgen, zonder dat dit afbreuk doet aan de snelheid en flexibiliteit van uw bedrijfsvoering. In onze architectuur staat dan ook het zogeheten Point of Control centraal. Het is onze centrale toegangspoort tot uw informatie en waarmee we zorgen dat jij weer grip krijgt op de informatiestromen tussen gebruikers en applicaties, gebruikers onderling en applicaties en (cloud) infrastructuren.

Telindus Managed Security

Lees door over cloud Lees door over backup